Tags

, , , , , , , , ,

O da, duminica 29 mai 2011, biserica baptista Golgota a celebrat o sarbatoare draga si mult asteptata. Trei  tineri l-au marturisit pe Isus ca Domn si  Mantuitor al vietilor lor.  Eu una am asteptat mult ziua aceasta si recunosc ca am profitat de ocazie  sa impodobesc biserica, asi fi vrut si mai multe flori dar 🙂 na’ m-am oprit la cate se vad in imaginile de mai jos.  Imi spunea o fata ‘da ce acuma vreau sa impodobesc ca si la nunta!?’  Daca a iesit ca la nunta sa imi spuneti voi. 🙂  Eu am un raspuns al meu, dar m-asi bucura sa il aflu si pe al vostru :).

Florile folosite au fost: bujori, trandafiri, garoafe, frezi, azalee si verdeata; spec a nu am uitat vreuna 🙂

De ce roz ? 🙂  Simplu,  e floarea cea mai raspandita/comuna din luna mai si am  primit un brat mare de bujori roz.   Asa ca si florile comandate le-am dorit tot roz, majoritatea (trandafiri si garoafe)  Sa nu mai spuneti ca garoafele sunt pentru morti 😛 Orice floare e frumoasa si in zi de sarbatoare si in zi de doliu. Conteaza cum o aranjezi si micile detali ce o insotesc.

Fiti binecuvatati si bucurati-va de poze!!

botez golgota 29.05.11 233 copy

 

botez golgota 29.05.11 051 copy

 

 

botez golgota 29.05.11 040 copybotez golgota 29.05.11 030 copy

Desigur ca nu putea lipsi un buchiet simplu insotit de un tablouasi,  ca o mica amintire din partea tinerilor biserici pt cei 3 tineri.

PS.  LA MULTI ANI ! IONELA & JOHNNY – Duminica 29  s-a implinit un an de la nunta voiastra. Fiiti bericiti in contiunuare si sa ne auzim de bine! 🙂

Advertisements